Njihuni me Erjonin, mjekun që la Tiranën për Gjirokastrën (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama edhe këtë mëngjes në postimin e tij në “Facebook” ka treguar historinë e një mjeku të ri, i cili vendosi të lërë Tiranën për të punuar në Spitalin Rajonal të Gjirokastrës. Kjo për shkak të bonusit që është vendosur për mjekët që punojnë në rrethe. Ja çfarë shkruan Rama në “Facebook”!

MIRËMËNGJES ?

dhe me këtë tjetër shembull të një prej shumë mjekëve që falë programit të ri të qeverisë, Bonus për Mjekët Specialistë jashtë Tiranës, vendosi të ushtrojë profesionin e tij në Spitalin Rajonal të Gjirokastrës, ju uroj një ditë të mbarë.