Nuk përmbahen më! Tufë femrash topless në plazhet shqiptare

Vera ka hyrë në kulmin e saj dhe kjo duket dhe nga fotot e shkrepura në plazhet shqiptare.

Janë të shumta fotot që qarkullojnë në rrjetet sociale të femrave të zhveshura nudo ose gjysëmnudo.

E tillë është dhe kjo foto ku shihet një tufë femrash topless.

topless