‘Nuk ta fal Astrit, mbaje mend’. Memet e javës nga Gjirokastra (FOTO)

Këto janë memet që kemi përzgjedhur për këtë javë. Vëmendja më e madhe ishte fokusuar te çështja e pallatit që rrezikohej në lagjen ‘Punëtore’, ceremonia e 105 vjetorit të policisë etj. Përpara se t’i shihni, mirë është të këshilloheni me kryetaren e bashkisë, prefektin, priftin dhe hoxhën. Dhe mos harroni, që kjo është një rubrikë humoristike, ndaj nuk duhet marrë seriozisht.

©ArgjiroLajm.net