Nxënësit nga Belgjika kontribuojnë për kopshtin e Libohovës (FOTO)

Një grup nxënësish nga Belgjika ishin së fundi në Libohovë, ku qëndruan për disa ditë në kuadër të programeve të shkëmbimit kulturor dhe vullnetarizmit. Ata kontribuan në kopshtin e Libohovës, duke kryer disa ndërhyrje rikonstruktutuese dhe piktura të ndryshme. Ky është grupi i dytë i të rinjve të huaj që organizata ‘Experiment Albania’ sjell në Libohovë. Verën e kaluar ishte një grup me nxënës amerikanë. Pritet që edhe gjatë kësaj vere të ketë grupe të tjera.

©Libohova Online 

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, mountain, shoes, sky, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, sky, mountain, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Image may contain: 1 person, sitting and shoes

Image may contain: one or more people and people sitting

Image may contain: one or more people and people sitting

Image may contain: one or more people and people sitting

Image may contain: 16 people, people smiling, people standing and indoor

Image may contain: one or more people, people standing and shoes

Image may contain: one or more people, people standing and shoes