Operacioni “Meshanik”, asgjësohen 622 bimë kanabis, në kërkim autorët

unnamed622 bime kanabis sativa janë asgjësuar në një operacion të koduar “Meshanik” nga Policia e Tepelenës.

Bimët ishin kultivuar në dy parcela të hapura rishtas në vendin e quajtur Meshanik mbì fshatin Nivice, ndërsa varionin 80 deri 120 centimetra të larta dhe janë asgjësuar me anë të djegies.

Grupi hetimor ka grumbulluar prova në vendngjarje si dhe janë siguruar informacione në rruge operative për autorët . Sipas policisë vijon puna per evidentimin dhe kapjen e autoreve.