OSHEE Gjirokastër, pronarët e lokalit rrahin me shkop bejsbolli elektriçistët

Qani Sulejmani dhe Elton Proko, dy elektriçistë të OSHEE Gjirokastër janë rrahur barbarisht me shkop bejsbolli nga dy pronarët e një lokali në Ksamil, pasi tentuan që të ndërprisnin lidhjet e paligjshme të energjisë elektrike.

Mësohet se ata janë qëlluar dia herë në pjesë të ndryshme të trupit.

Pas marrjes së ndihmës mjekësore, elektriçistët kanë lënë spitalin, ndërsa thonë se policia po e mban të fshehtë ngjarjen.