Pamja e re e rrugëve të brendshme të Labovës (FOTO)

Fshati Labovë e Kryqit nuk është më si më parë. Investimet që janë kryer së fundi i kanë dhënë një tjetër pamje. Nuk është rikonstruktuar vetëm rruga që të çon në Labovë, por janë shtruar edhe rrugët e brendshme të fshatit, përfshi këtu dhe restaurimin e Kishës së Shën Marias që po vijon ende. Shihni fotot më poshtë.

/Libohova Online/

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature

Image may contain: tree, plant, sky, outdoor and nature

Image may contain: tree, sky, plant and outdoor

Image may contain: tree, plant, sky, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: sky, tree, cloud, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: plant, tree, sky, outdoor and nature

Image may contain: sky, tree, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: outdoor

Image may contain: bridge and outdoor

Image may contain: tree, outdoor and nature

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: one or more people, mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, cloud, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: mountain, outdoor and nature