Pas fundjavës së nxehtë, java nis me ulje temperaturash dhe reshje shiu

lflflflTemperaturat do të jenë më të larta këtë fundjavë. Metorologët thonë se temperaturat maksimale do të variojnë nga 21 në 36 gradë celcius.

Mjekët këshillojnë mosekspozimin e tepërt në diell për ata që që janë me pushime ndërsa për të tjerët të shmangin orët e pikut si dhe të konsumojnë sa më shumë lëngje.

Për ata që kanë bërë plane për tu larguar drejt bregdetit është zgjidhjamë e mirë pasi fundjava do të jetë e përshtatshme.

Kush nis pushimet këtë javë duhet të bëjë planet mirë pasi në fillim të javës s ardhshme temperaturat do të ulen. Madje sipas meterologëve do të priten edhe reshje shiu.