Pas Pashkëve, fluks emigrantësh në Kakavijë

Kufiri_KakavijePas festës së Pashkëve emigrantët kanë nisur të kthehen sërish në vendet ku jetojnë e punojnë në Greqi.

Gjatë 24 orëve të fundit përmes pikës së kalimit kufitar të Kakavijës kanë dalë rreth 1200 persona dhe 345 automjete, ndërsa kanë hyrë në tokën shqiptare 1670 persona dhe 467 mjete.

Situata raportohet e qetë dhe pardhë.

Policia kufitare punon me 6 sportele, tre në hyrje dhe tre në dalje.