Pashkët, fluks udhëtarësh në Kakavijë

Kufiri-i-KakaviseNe javen e Pashkes Ortodokse, nga Kakavija kane filluar te vijne emigrantet e pare. Gjatë 24 orëve të fundit nëpërmjet kësaj pike kanë kaluar traun 4718 persona.

Numri më i madh i hyerjeve është regjistruar në orët e para të ditës dhe gjatë mbrëmjes.

Policia punon me katër sportele në hyrje dhe tre në dalje për të shmangur radhët. Pritet që nesër fluksi të jetë më i madh.