Pasojat e përmbytjeve në Gjirokastër, shihni dëmtimet në rrjetin elektrik (FOTO)

Gjirokastra është një prej qarqeve më të prekura nga përmbytjet. Dëmet janë të konsiderueshme në infrastrukturën rrugore dhe sidomos në rrjetin e energjisë elektrike. Ekipet e OSHEE Gjirokastër kanë dalë herët në mëngjes në terren për të riparuar defektet. Energjia është rikthyer në disa fshatra, por ka ende probleme. Fotot më poshtë tregojnë qartë dëmet në rrjetin elektrik.

©ArgjiroLajm.net