Pasojat katastrofike të përmbytjes, dhjetra krerë bagëti të ngordhura (Foto)

Përmbytjet e fundit në disa qarqe të vendit janë me pasoja të rënda në ekonomitë e vogla të fermerëve. Shumë bagëti nuk kanë mundur të shpëtohen as nga vetë banorët e as nga grupet e shpëtimit. Ministria e Bujqësisë dhe kryeministri Rama kanë premtuar dëmshpërblim të të gjithë banorëve të prekur nga kjo katastrofë natyrore. Pritet që nesër të vijë një tjetër valë reshjesh të dendura, cka do ta përkeqësonte edhe më shumë situatën.

10968486_10153016866474909_2298364085244652219_n (1)

10497851_10153016961594909_5574267893536437098_o

10968325_10153016866034909_4078887073741770375_n

10858525_10153016866049909_7061958544852752749_n

10389606_10153016866334909_7396255241336898428_n10955673_10153016866499909_3791190184572806918_n

10433007_10153016866609909_3278250393271287448_n

1617222_10153016856609909_4580180965504030496_o