Pasqyra e shtypit, 7 shtator 2014

newspapers-shtypi-i-dites-gazeta(2)Gazeta “Panorama” ka si argument kryesor, “Prapaskenat e vendimit; Shkarkohet Fullani, si ndryshuan votat në Këshill”.

Tituj të tjerë janë; “Nata e parë e Fullanit në qeli, djali i çon ilaçe”.

“Detaje të martesës së Veliaj”.

“Plagosi ish të fejuarën dhe vetëvritet, nuk pranoi të bashkoheshin”

Gazeta “Shekulli” hapet me shkrimin kryesor; “Nata e parë e Ardian Fullanit: Ëmbëlsira, ilaçe dhe pa kollare””.

Tituj të tjerë janë; “Premtimi i pambajtur i Elivar Golemit në shkurt të 2011, kur u zgjodh inspektore nga PD”.

“Lihet në Burg kryetari i Komunës së Bërzhitës”.

“Vendorët e PD-së: Nuk kishim hartë për ndarjen territoriale”.

“Gazeta Shqiptare” ka si argument kryesor, “Shkarkohet Fullani, Këshilli i BSH, propozim Kuvendit”.

Tituj të tjerë janë; “Florion Mima: Fullani të provojë vetë pafajësinë”.

“Krimi, një vit pas ndarjes plagos të fejuarën dhe vret veten”.

“Korçë, ngacmoi djalin seksualisht, hetohet babai”

Gazeta “Koha Jonë” ka si argument kryesor, “Kush e ka radhën pas Ardian Fullanit?”

Tituj të tjerë janë; “10 vjetori i LSI, Meta: Solidaritet për komunitetet në nevojë.”

“Shkatërrohen 906 pajisje lojërash fati në Tiranë”.

“Shqipëria me çmimin më të lartë të energjisë në Ballkan”.

Gazeta “Shqip” ka si argument kryesor, “”

Tituj të tjerë janë; “Fullani, kontroll total të transfertave”

“Bushati: Të zbatohet marrëdhënua me Ohrin”.

“PS nis fushatën në rrjetet sociale për zgjedhjet”./Noa