Përfundon numërimi në 7 qendra në Libohovë, Nardi Hide drejt fitores, kryeson me 137 vota para

Jane numeruar 7 qendra votimi ne Libohove. Kandidati i PS, Leonard Hide kryeson me 137 vota avantazh. Kane mbetur ende pa u numeruar edhe dy qendra votimi, Nepravishta dhe Zagoria.