Përkujtohet në Libohovë 72 vjetori i Çlirimit

tmp_11341-20161129_111839-114216801572 vjetori i Çlirimit është përkujtuar sot edhe në Libohovë. Kryebashkiakja Luiza Mandi dhe përfaqësues të Bashkisë, familjeve veterane e qytetarë bënë homazhe në varrezat e dëshmorëve.
“Sot përkujtojmë me mirënjohje sakrificën sublime të djemve e burrave libohovitë që dhanë jetën për lirinë nga okupatorët nazifashistë. 29 Nëntori është një ditë frymëzimi për të tashmen dhe të ardhmen, që na ngarkon të gjithëve me përgjegjësinë për të bërë më shumë për Shqipërinë. Lavdi dëshmorëve! Gëzuar Ditën e Çlirimit!”, shkruan kryebashkiakja në faqen e saj në Facebook.

tmp_11341-20161129_1120201522309794