Perlat Toro, njihuni me historinë e bletërritësit nga Gjirokastra (VIDEO)

Të rritësh bletë, është më shumë pasion se profesion. Kushtet e favorshme klimaterike dhe bota e kësaj krijese të mrekullueshme, gjithnjë ka tërhequr qindra persona në të gjithë vendin. Kësaj here ne do të sjellim pasionin e Perlat Toros, bletërritësit nga Gjirokastra.