Përmbytjet, duhet gomone për të hyrë në Dervician (FOTO)

Reshjet intensive të dy ditëve të fundit nuk kanë shkaktuar përmbytje vetëm në Gjirokastër, por edhe në Dropull. Hyrje dhe një pjesë e fushës së fshatit Dervician, i ngjajnë një plazhi apo mini liqeni. Uji ka mbuluar gjithcka. Natyrisht nuk është vetëm prej natyrës. Katastrofa është ndihmuar dhe nga bëmat e njerëzve. Kanale kulluse të bllokuar, ndërtime pa  kriter edhe mes fushave, hidrovorë që nuk puk funksionojnë dhe plot ndërhyrje të tjera pa kriter nga dora njerëzore. Foto flasin më shumë se cdo fjalë tjetër.

©ArgjiroLajm.net