Personazhet e fushatës së PS-së në Libohovë (VIDEO)

Fushata elektorale ka përfunduar dhe nesër shqiptarët do t’i drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur parlamentin dhe qeverinë e re.

Në fushatën e PS-së në Libohovë ishin të angazhuar edhe njerëz të zakonshëm, të cilët jepnin arsyet përse do të votonin për Partinë Socialiste.

Herë pas here në faqen në Facebook postoheshin foto dhe dëshmi të tyre. Më poshtë video përmbledhëse e këtyre personazheve.

/Libohova Online/