Pesë gjërat që duhet t’i fshini nga Facebook

A-smartphone-user-shows-the-Facebook-applicationFacebook, rrjeti social më i ndjekur në botë, ka shumë informacione mbi përdoruesit e tij.

Nuk janë kërkime apo përgjime të tij, por informacione që i japin vetë përdoruesit.

Por bëni kujdes! Shumë nga këto informacione mund të keqpërdoren dhe është më mirë t’i fshini.

Të dhënat më të zakonshme janë:

Interesat 

Ditëlindjea

Adresa

Vendi i punës

Arsimimi