Pjesëmarrje e ulët te zgjedhjet në PD, vetëm 742 anëtarë kanë votuar në Gjirokastër deri më tani

Anëtarësia e Partisë Demokratike voton sot për të zgjedhur kryetarin e ri të PD-së mes kryetarit të vetëngrirë Lulzim Basha dhe Eduart Selamit.

Komisioni i operacioneve elektorale njofton për pjësmerrjen në votime deri në mesditë.

Deri në orën 12.00 në 12 qarqe është votuar si vijon:

Shkodër, votuan 1513 votues, nga 8777 anëtarë

Lezhë, votuan 590 votues, nga 5820 anëtarë

Kukës, votuan 1130 votues, nga 5105 anëtarë

Dibër, votuan 1195 votues, nga 5570 anëtarë

Durrës, votuan 1272 votues, nga 7966 anëtarë

Tiranë, votuan 7602 votues, nga 30314 anëtarë

Elbasan, votuan 2387 votues, nga 6985 anëtarë

Korçë, votuan 2024 votues, nga 8140 anëtarë

Berat, votuan 700 votues, nga 4877 anëtarë

Fier, votuan 2050 votues, nga 11718 anëtarë

Vlorë, votuan 963 votues, nga 5093 anëtarë

Gjirokastër, votuan 742 votues, nga 3587 anëtarë

Në total, në të 12 qarqet e vendit, deri në orën 12.00, kanë votuar, 22.568 anëtarë, nga 103.952 anëtarë