Plas skandali/ Usain Bold në shtrat me një studente braziliane (FOTO)

Jady-Duarte-and-Usain-BoltDisa foto kanë dalë nga Rio ku heroi i Olimpiadës, Usain Bolt duket në shtrat me një studente braziliane 20-vjecare pas festës së tij të ditëlindjes. Njeriu më i shpejtë në botë duket në këto foto të shpërndara në ëhatsapp nga studentja Jady Duarte. Ato janë shpërndarë me shpejtësi nga të gjitha mediat. Xhamajkani që festoi 30-vjetorin e tij duket lakuriq në shtrat me vajzën e re. Në njërën prej tyre ai e puth atë në qafë.

Xhamajkani ka një lidhje të gjatë me të dashurën e tij 26-vjecare Kasi Bennett. Ata kanë bashkë prej 2 vitesh dhe ai e quan atë “First Lady”. Gazeta lokale “Ekstra” shkruan se studentja ka thënë se nuk e dinte kush ishte ai. “Isha me një grup vajzash dhe aty e takova. Nuk e dioja kush ishte, por më thanë se kush i kishte parë lojërat olimpike e dinte se kush ishte ai.” Bolt është parë të festoojë edhe në një nga klubet e qytetit.

Jady Duarte and Usain Bolt

Usain Bolt and Kasi Bennett

Jady Duarte who shared pics of herself with Usain Bolt on WhatsApp

Usain Bolt dances with girl at 30th birthday party at club

Usain Bolt dances with girl at 30th birthday party at club

Usain Bolt (JAM) of Jamaica competes to win the gold