Lumi i Suhës, plazh dhe… ndotje [FOTO]

Lumi i Suhës në një pjesë të tij po shfrytëzohet për plazh nga banorët e Libohovës, kryesisht të rinj. Dhjetra njerëz shkojnë shpesh aty për t’u larë në ujin e pastër dhe të ftohtë të këtij lumi, por edhe për të kaluar disa orë nën hijet e pemëve që gjenden përgjatë rrjedhës së tij. Por siç ndodh shpesh me ne shqiptarët, edhe kësaj here nuk tregohemi aspak miqësor me natyrën. Mbetjet, kryesisht amballazhe plastike, metalike dhe qelqi, i hedhin ku të mundin siç shihet edhe në fotot më poshtë.tmp_1500-received_1064117413613603959283964

tmp_5918-received_10641172969469481115081050tmp_5918-received_1064117456946932-982681260tmp_5918-received_1064117440280267959283964tmp_5918-received_1064117426946935-242998719tmp_1500-received_1064121803613164-242998719