‘Po si s’na mbajte një dyshek kanadez o burrë’, memet e javës nga Gjirokastra (FOTO)

Për javën që lamë pas kemi përzgjedhur këto foto për të bërë memet e radhës në rubrikën tonë të humorit. Me siguri që protagonistët e tyre mund të na shajnë prapë, por ne nuk mërzitemi. Ju duam shumë dhe ju ndjekim në çdo postim që bëni në rrjetet sociale. Kjo rubrikë nuk është për t’u marrë seriozisht,prandaj kot lodheni edhe kur na fusni miq për t’i hequr fotot tuaja. Gëzuar Krishtlindjen!
/ArgjiroLajm.net/