Policia e Gjirokastrës, fushatë sensibilizuese nëpër shkolla kundër duhanit

Policia e Gjirokastrës vijon takimet nëpër shkolla, për të ndërgjegjësuar nxënësit të mos përdorin duhanin.

Takimi i sotëm u zhvillua në shkollën 9-vjecare “Urani Rumbo”.

Përfaqësues të policisë u treguan nxënësve pasojat negative që sjell përdorimi i duhanit, si dhe kërkuan prej tyre të mos e konsumojnë.

Pritet qa takime të tilla të zhvillohene dhe në shkolla të tjera të rrethit. |Libohova Online|

12745626_528259480679216_2837266856145070030_n12027678_528259660679198_5825728774626933154_n