Porosit picë në Gjirokastër, emigranti habitet kur e shikon

Një djalë nga Durrësi ka rrëfyer një ngjarje të pazakontë e humoristike.  Ai rrëfen se kishte shkuar me disa miq për të ngrënë pica në qytetin e Gjirokastrës dhe kishte mbetur i habitur nga ajo që i kishin sjellë.  I riu thotë se porosinë e kishte bërë për një picë mesatare, por ajo që iu ofrua ishte një mini-picë me madhësinë e dorës.  Djali e ka marrë me sportivitet dhe shaka këtë ndodhi. Ai shprehet (duke e shoqëruar shkrimin me fytyra të qeshura): “Pice Gjirokastre. Esht ber shpar mbasdite ne nje piceri n Gjirokaster. U ulem rastesisht ne nje piceri dhe shikoni cfare picash na sollën. /joq.al