Prefektit i kërkojnë edhe pica, memet e javës nga Gjirokastra (FOTO)

Këto janë memet që kemi përzgjedhur nga java që kaloi. Ndonëse mund të mërziteni me ne, sërish ju duam shumë dhe ju ndjekim këmba-këmbës në rrjetet sociale. Kjo është një rubrikë humoristike, ndaj mos e merrni seriozisht. /argjirolajm.net