Prefektura Gjirokastër mban 1 minutë heshtje për viktimat e zjarrit në Greqi

Në Prefekturën Gjirokastër u zhvillua sot mbledhja e jashtëzakonshme e Komisionit të Planifikimit, Përballimit të Emergjencave dhe Krizave për qarkun Gjirokastër. Që në nisje të saj, prefekti Astrit Aliaj kërkoi mbajtjen e 1 minute heshtje në respekt të viktimave të zjarrit apokaliptik në Athinë. Ky gjest solidariteti është i dyti pas letrës së djeshme që Aliaj i kishte dërguar konsullit grek në Gjirokastër.