Preu pemët në kodrat mes Libohovës e Nepravishtës, dorëzohet në polici 53-vjeçari

Nepravishte libohoveNga ana e Seksionit të Hetimit dhe Parandalimit të Krimit  në Komisariatin e Policisë Gjirokastër  është bërë ndalimi i shtetasit Valentin Gjinaj, 53 vjeç, banues në Tiranë.

Ky shtetas u ndalua pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër  me vendim  Nr.  21-2015-23/3 , datë 13.01.2015  e ka dënuar me 3 (tre) muaj burg pasi

Ky shtetas në vitin 2012 në kodrën midis Libohovës dhe fshatit  Nepravishtë ka prerë një numër të konsiderueshëm pemësh.

Gjinaj u vetëdorëzua në Komisariatin e Policisë Gjirokastër. Ndoshta vetëdorëzimi është bërë për të përfituar nga amnistia e miratuar në fundvit.