Probleme në Dropull, ndërpritet votimi për 30 minuta

Në zonën e Dropullit ka pasur disa problemeve të vogla mëngjesin e sotëm.

Mësohet se procesi zgjedhor është ndërprerë për rreth 30 miuta, për shkak se vula e kryetarit të KZAZ-së nuk ka pasur numër identifikimi.

Problemi është zgjidhur më pas dhe procesi i votimit aktualisht vijon normalisht.

Vetëm në Dropull raportohet se kanë mbërritur rreth 500 emigrantë, të sjellë kryesisht me autobusë nga PS e LSI.