Protistuta nga Tirana: Kryeja marrëdhënie seksuale në sy të vajzës

striptisja-1-300x190“Jam një nënë e dy femijëve jam e divorcuar, seksin e shof si të vetmen mënyre për të ushqyer fëmijet e mi”,- kështu ka nisur rrefimin një vajze rreth të 30-ve e cila ushton prostitucion në Tiranë.

Ajo thote se, të bësh prostitutën sidomos në Tiranë është shumë e vështirë, pasi shumë klientë pasi mbarojnë punë nuk i japin as lekët.

Ajo nënvizon se, i është dashur të bëjë prostitutën dhe të kryejë seks në sy të vajzës 2 vjeçe.

“Shpesh herë kam kryer seks në sy të vajzës dy vjeçe. Nuk mund ta lija vetëm sepse nuk kishte njeri kush të ma mbante, ndërsa po të mos kryeja marrëdhënie nuk e përballoja dot shpenzimet e jetës”,- u shpreh prostituta e pikëlluar.