PS, zgjidhen drejtuesit e një tjetër organizate në Libohovë (FOTO)

Partia Socialiste vijon zgjedhjet brenda strukturave të saj në bazë. Së fundi në një tjetër organizatë socialiste në Libohovë është zgjedhur kryetari dhe sekretari i saj.

Në organizatën Nr. 4305 është zgjedhur kryetar Arjan Çano, ndërsa sekretar Dritan Goxhaj.

Në ditët e ardhshme do të zhvillohen zgjedhjet edhe për dy organizata të tjera nga katër që ka Libohova.

Më 5 mars pritet të zhvillohen zgjedhjet për zgjedhjen e delegatëve që do të marrin pjesë në Kongresin e Partisë Socialiste. |Libohova Online|

1914218_856793381098745_2396946506613615156_n10400830_856793047765445_592061000940828481_n12745624_856792654432151_4942392571777155093_n