Pse po bie Gjirokastra? Marin Mema zbulon të vërteta të frikshme (VIDEO)

Cfare fshihet pas rreshqitjeve dhe erozionit ne qytetin e Gjirokastres? Si po rrezikojne banoret e ketyre zonave? A eshte ky nje fenomen i izoluar? Banesat e vjetra monument kulture, banoret, historite, kalaja… Mos humbisni videon e plote te investigimit te gazetarit Marin Mema.