Putin e fillon turneun në Amerikën Latine

puitinPresidenti i Rusisë, Vladimir Putin, nesër e fillon turneun në Amerikën Latine, me ç’rast pritet ta vizitoj Kubën, Argjentinën dhe Brazilin.

Yuri Ushakov, ndihmës i zotit Putin tha sot në Moskë se ai do ta nënshkruaj një legjislacion sipas të cilit do të shlyhet 90% e borxhit prej 35 miliardë dollarësh të Kubës ndaj Rusisë.

Gjatë qëndrimit në Havanë, Putin do të takohet me zyrtarët më të lartë të Kubës, ndërsa është paralajmëruar edhe takimi me ish-presidentin, Fidel Castro.

Libohova Online

11 Comments

 • Dreary Day

  It was a dreary day here yesterday, so I just took to piddeling around online and found

 • Digg

  While checking out DIGG yesterday I noticed this

 • Just Browsing

  While I was browsing yesterday I saw a great post about

 • Digg

  While checking out DIGG today I found this

 • Wikia

  Wika linked to this website

 • Wikia

  Wika linked to this site

 • Informative and precise

  Its hard to find informative and precise information but here I noted

 • Digg

  While checking out DIGG yesterday I found this

 • Tumblr article

  I saw a writer writing about this on Tumblr and it linked to

 • Tumblr article

  I saw someone writing about this on Tumblr and it linked to

 • Tumblr article

  I saw someone talking about this on Tumblr and it linked to

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *