Qendra e Libohovës siç ndoshta s’e keni parë kurrë më parë (FOTO)

Fotot më poshtë tregojnë qendrën e Libohovës me një pamje që ndoshta s’e keni parë kurrë. Po punohet për zbatimin e projektit të rivitalizimit të qendrës në kuadër të investimeve qeveritare për ‘Rilindjen Urbane’. Aktualisht po ndërhyhet për sistemimin e kanalizimeve, për të vijuar më pas me pjesën tjetër të projektit. Punimet kanë nisur në fillim të vjeshtës dhe parashikohet të përfundojnë në fillim të verës së ardhshme.

©Libohova Online