Qeshni me lot! Ja “kandidatët” e vërtetë për zgjedhje [FOTO]

Fushata mbaroi dhe tani është koha të qetësoheni. Tensioni i madh që prodhuan këto ditë, meriton pak humor. Nëse doni të dini se cilët janë kandidatët e vërtetë në këto zgjedhje, ndiqni memet e mëposhtme.

tan mezja

pablo eskobar