Radhë të gjata në Kakavijë, po vijnë emigrantët. Pala greke punon me staf të reduktuar

Në pikën kufitare të Kakavijës, është krijuar një radhë e gjatë për të kaluar në shtetin fqinj.

Numri i madh i pasagjerëve, autobus dhe automjete të vogla janë detyruar të presin me orë të tëra për të kryer proceduar që i duhen. E gjithë kjo vonesë ka ardhur nga pala greke e cila momentalisht po punon me dy sportele.

Pala greke po ushtron një kontroll të imtësishëm duke bërë që njerëzit të presin në temperature të larta. Kjo pritje ka shkaktuar probleme të mëdha për ta, sidomos fëmijët dhe të moshuarit.