Rama publikon raportin, ja çfarë thuhet për Libohovën

Kryeministri Rama ka publikuar në “Facebook” analizën e tij për zgjedhjet e qershorit për Qarkun e Gjirokastrës.

Në këtë analizë, del se PS ka patur rritje me mbi 2000 vota, po ashtu edhe LSI me 1 mijë vota.

PD vëren një rënie me 188 vota. Gjithashtu, ndër problematikat e qytetarëve është çështja e ujit të pijshëm dhe e energjisë elektrike.

Statusi i Ramës:

RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Gjirokastër.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Gjirokastrës, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport??

Faleminderit