Reforma në administratën publike, ministrja Harito takohet me studentë në Gjirokastër

Ministrja e Inovacionit dhe Administrates Publike, Milena Harito, ishte sot ne Universitetin “Eqerem Cabej” ne Gjirokaster, ku zhvilloi nje takim me studente dhe pedagoge, per t’i informuar mbi reformen ne administraten publike dhe procesit te konkurseve per vendet vakante ne sherbimin civil. Harito i ftoi te rinjte te aplikonin ne vendet vakante te punes qe DAP ka shpallur ne faqen e tij ne internet. Ne takim ishte i pranishem edhe rektori Gezim Sala.

10582825_748635091917512_4494982912859965518_o11037704_748635445250810_7022299179500953809_n11016123_748635018584186_8656819120143993401_o10854454_748635448584143_3434592833678422378_o1504171_748635421917479_2891407289362057871_o11030392_748635135250841_5395068473674108318_o