Renditja e FIFA-s, Shqipëria në vendin e 37

1470916263kombetarja (1)Shqipëria nuk ka ndryshuar pozicionin edhe për muajin gusht në renditjen e FIFA-s. Skuadra kuqezi ruan vendin e 37 në renditjen e përmuajshme të organizmit më të lartë të futbollit botëror, renditje që e mban që pas përfundimit të finaleve të Kampionatit Evropian.

Nuk ka ndryshuar pozicion as përfaqesuesja e Kosovës, që edhe për këtë muaj mban vendin e 190 në renditje.

Nuk ka ndryshime as për vendet kryesore të kësaj renditjeje, që vazhdon të kryesohet nga Argjentina dhe Belgjika. Kolumbia mban vendin e tretë, ndërsa në të katërtin renditet Gjermania.

Kampionët e rinj të Evropës, Portugalia, mban vendin e gjashtë.