Renditja e FIFA-s, Shqipëria ngjitet një vend më lart

ImagesRenditja e re e FIFA-s e ka gjetur Shqipërinë në venin e 35-të, një vend më lartë se që ishte herën e kaluar.

Renditja në krye nuk ka ndryshuar, pasi Belgjika mbetet në krye, e përcjellë nga Argjentina dhe Spanja.

Shqipëria mund të ngritet edhe më shumë në renditje, pasi në muajt e ardhshme i ka tri ndeshje miqësore. 

Shqipëria do të luajë me Austrinë, Luksemburgun dhe Katarin.

Kombëtarja do të merr pjesë në Kampionatin Evropian të futbollit në “France 2016”.