La Repubblica: Ksamili mes plazheve parajsë të botës

ksamilRërë e bardhë, det blu: ja plazhet e parajsës”, -nën këtë titull përmblidhen 101 fotografi që e përdishmja italjane “La repubblica” ka hedhur në faqen e saj në internet. “Ujë i kristaltë, zgjatime me rërë të bardhe dhe det blu. Janë disa nga karakteristikat që i veçojnë këto brigje magjepsës parajse: disa pre tyre “të pa arritshme”, disa të tjera arrihen më lehtë.

Kështu, nga destinacionet më ekzotike, si Anille-t, Seychelles, Caraibet, e deri në brigjet Italiane si Ishulli i Lepujve dhe Skalla e Turqve ne Siçili, ja disa prej plazheve me të bukura të botës”. Dhe në këtë përmbledhje nuk kanë munguar dy foto nga Ksamili, që  në fakt, i plotëson të gjitha kushtet për të qënë pjesë e përzgjedhjës. Bregedt i bardhë dhe det blu, një copë parajse në tokë, kthesa e parë djathtas, në Europë.