Reshjet e dëborës, s’ka rrugë të bllokuara në qarkun Gjirokastër

Me gjithe reshjet e debores qe perfshine qarkun e Gjirokastres nuk jane regjistruar probleme per qarkullimin e mjeteve.

Në disa segmente ka pika problematike si Qafa e Muzines, Uje i Ftohte Tepelene, por ato mbahen nën vëzhgim nga punonjësit e Autoritetit Rrugor dhe policia e qarkullimit.