Revolucion në Facebook: Ja opsionet që janë shtuar

facebookFacebook ka përmirësuar opsionet e saj dhe që nga sot të gjithë mund t’i shihni dhe përdorni.

Veç butonit “pëlqej”  Facebook ka shtuar edhe opsione të tjera.

Janë 6 opsione që shfaqin kur kaloni kursorin mbi butonin “like”.

“Love”, “Wow”, “Angry” etj, janë opsionet e shtuara nga Fb.