Rikthehet energjia elektrike edhe në Dropull, problem vetëm në Dervician (FOTO)

Pas shumë orësh është rikthyer energjia elektrike në Gjirokastër, Libohovë, Lazarat dhe në Dropull. Aktualisht i vetmi fshat pa energji elektrike në Dropull është Derviciani. Punonjësit e OSHEE Gjirokastër janë në terren duke punuar për rikthimin e energjisë edhe në këtë fshat. Ndërkohë ka ende probleme në disa fshtra të tjerë të Bashkisë Gjirokastër.

©Libohova Online