Rrëfehet gjyshja: Kam bërë seks me 100 djem të rinj. Ndihem seksi dhe e fuqishme (FOTO)

Britanikja Gaynor Evans, 56 vjeç, pretendon se ka fjetur me më shumë se 100 djem të rinj, të cilët i ka njohur përmes aplikacioneve në rrjetet sociale.

56-vjeçarja shprehet se marrëdhëniet seksuale me djem të rinj e bëjnë të ndihet seksi dhe e fuqishme.

Gaynor Evans, gjyshe e tre nipave dhe mbesave, shprehet se seksi me djem të fuqishëm i ka sjellë përfitime të dukshme. Ajo thotë se përzgjedh meshkuj nga mosha 25 deri në 35 vjeç , pasi seksi me ta i ka dhënë impulse të reja dhe e ka rinuar.

“Është e thjeshtë, janë të rinj, të aftë dhe gallatë. Kanë më shumë pasion, dhe jo vetëm në dhomën e gjumit”- rrëfen 56-vjeçarja, e cila ka pas shpine dy martesa të dështuara./Bw