Rrëfehet punonjësja e seksit: Ja si i zhvirgjëroj studentët!

Është një industri ku çdo gjë ndodh pas dyerve të mbyllura  por një punonjëse seksi ka rrëfyer në të vërtetë se çfarë ndodh në një bordello.

Sarah Greenmore, nga Nevada në SHBA iu është përgjigur pa droje dhe  ka thënë se ka patur raste që ka shkuar edhe me shtatë klientë brenda një nate dhe se fiton rreth 10,000 dollarë brenda 13 ditësh.

E pyetur nëse ndikonte për keq puna e saj në raport me te dashurin, ajo tha se tre vitet e fundit mkishte qenë e lidhur me një yll të pornografisë. “Kështu që e kisha zgjidhur problemin. Por u ndamë, jo për shkak të punës, por të gjërave rreth saj. Kështu që tani e bëj vetë dhe me gjithë klientët e mi, kështu që nuk kam nevojë për dikë tjetër”.

Sarah rrëfeu se vijnë mjaft adoleshentë të virgjër tek ajo, të cilët nuk e mundojnë shumë dhe ia mkursejnë punën me orë të gjata. “Më të dobëtit zgjasin 20 sekonda. Më të fortët 1 minutë e 30 për herë të parë”.

sarah

Sarah, who works at a legal brothel in Nevada, felt it was important to be open and honest about her profession. Pictured posing on TwitterThe brothel is well-known in the US after appearing on reality television show Cathouse. Pictured the Bunny Bar inside the Moonlite Bunny Ranch, where Sarah worksThe sex worker, pictured on Twitter, has spoken candidly on Reddit to combat some of the 'false information' about the industrySarah, pictured on Twitter in a pink lacy bra, revealed she has sex with up to seven clients a daySarah, who once dated a porn star, is active on Twitter and regularly posts sexy selfies in her underwearSarah, pictured on Twitter, previously worked in a spaShe divulged that she earned $9,700 (£6,200) in just 13 days this JulySarah's, pictured in her vintage underwear on Twitter, says lingerie is one of her expenses - on top of makeup, licensing and travel costs