Rrëfimi i 29-vjeçares së varur nga seksi: Humba punën dhe miqtë, e bëja me të gjithë (foto)

yhukAjo humbi punën dhe shumë nga miqtë e saj.

Është historia e Sami Walton, britanikes që ka vendosur të rrëfejë problemin e saj, as me drogën dhe as me alkoolin, por me seksin.

29-vjeçarja thotë se vetëm i dashuri i saj i fundit me të cilin ka 4 vjet ka mundur t’ia plotësojë dëshirat.

Për “Daily Mail” ajo ka thënë se ka pasur raste kur ka bërë seks deri në 10 herë në ditë.

“Meshkujt e pëlqejnë që të kenë një grua që nuk e refuzon seksin, por ishin të paktë ata që mund të përballonin dëshirën time për seks” – thotë ajo.  

“Jam me fat që kam James. Jo vetëm që ka aftësitë që të më përballoojë në dëshirat e mia, por edhe të kuptojë në ditët e mia të këqija.” – tha ajo.

Ajo thotë se ka një koleksion të pafund të lodrave të seksit. 

Sami Walton, left, 29, has a sex addiction and sometimes has to have sex 10 times a day with partner James Keates, 38, right

Sami Walton

Sami Walton with partner James Keates at their home

She revealed she would travel hundreds of miles to sleep with strangers before meeting her partner

Mr Keates added her addiction was 'obvious' from the start but that he 'understands' and reassures her

The 29-year-old, right, lost her financial job because she would often turn up late to work or not at all due to her meeting people for sex

She added she does not undergo formal treatment for the condition because doctors 'don't understand it'