Rregullat e reja, ja pikët që ju hiqen nga patenta nëse bëni shkelje (Tabelat)

Patentat me pikëzim janë gati dhe brenda tre muajve do të vihen në zbatim. Cdo drejtues mjeti do të ketë në dispozicion 20 pikë, ndërkohë që në bazë të shkeljeve që do të bëhen, hiqen pikët dhe ato shenjohen në një tabelë, deri në heqjen e patentës. Më poshtë mund të shihni pikët që ka çdo shkelje e rregullave të qarkullimit rrugor.

1-155357d0b7

2-e45afbd05c

3-3eeed1851c

4-d9ff2dcba1

5-06baba9a13