Rrëshqet rruga Gjirokastër-Tepelenë [FOTO]

Autoriteti rrugor shqiptar njofton se në aksin Tepelenë-Gjirokastër ka ndodhur një shkarje masive e trupit të rrugës në afërsi të fshatit Shtëpëz. Drejtoria e qarkut  njofton se kanë shkuar në zonën e shkarjes për të menaxhuar situatën. Drejt Shtëpëz janë nisur edhe specialistet dhe drejtuesit e ARRSH-së nga Drejtoria Qendrore në Tiranë.

rreshqitje-rruge-1

rreshqitje-rruge-2

rreshqitje-rruge-4