Rrezikohet Ura e Glinës [VIDEO]

gffghfhKjo është ura e Glinës fare pranë fshatit Grapsh të komunës së Dropullit të Poshtëm, e cila vite më parë ka shërbyer për lidhjen e zonës së Dropullit me atë te fshatrave Gline, Peshkepi, Nepravishte dhe Vraogoran. Ndërtimi i saj i përket kohës së Ali Pashës dhe që së fundmi ashtu si edhe monumentet kulturore të tjera ne këtë zonë ka rënë pre e thesarkërkuesve. Në pjesën perëndimorë të saj është hapur një gropë e madhe dhe nëse nuk ndërhyhet, rrezikon te shembet. Kërkime për thesare vetëm në këto dy muajt e fundit janë bërë edhe në dy objekte te tjera atë te Ujësjellësit te Ali Pashe Tepelenës ne fshatin Bënçe si dhe ne Varrin Monumental qe ndodhet ne superstradën Gjirokastër – Kakavijë, shume pranë Urës se Glinës.